Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a nehagyd.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
+36-80-20-55-20

Hírek, Események

Az IOM munkatársai a Ne hagyd! kampány kapcsán ezúttal Heves megye székhelyére, Egerbe látogatták el.
Az IOM Budapest munkatársai Budapest X. kerületének iskolájában több filmvetítést is tartottak a kampány keretében.
Az IOM Budapest munkatársai a Ne hagyd! kampány keretében Salgótarjánt követően Nógrád megye egy másik városába, Balassagyarmatra is ellátogattak.
Az IOM Budapest munkatársai Budapest több kerületébe is ellátogattak a kampány keretében.
Az IOM Budapest munkatársai a kampány keretében ezúttal Baranya megyébe látogattak.
Az IOM munkatársai a Ne hagyd! kampány kapcsán újra megkezdték a vidéki kitelepüléseket, ezúttal Szabolcs-Szatmár-Bereg megye különböző településeit látogatták meg.
A magyarok 40 százaléka fenntartás nélkül vállalna olyan munkát, amelynek feltételeiről és a hirdető kilétéről szinte semmilyen információval nem rendelkezik – derül ki az IOM Magyarország reprezentatív kutatásának eredményeiből.
Az IOM Budapest munkatársai jelen voltak a 2018-as Sziget Fesztivál Civil Szigetén, hogy a Ne hagyd! kampányt népszerűsítsék.
A NE HAGYD kampány munkatársai is kint lesznek a Civil Szigeten.
Az ATV készített interjút Lehel Balázzsal, az IOM irodavezetőjével az emberkereskedelem témájában.
Az ORFK által szervezett rendőrnapon az IOM Budapest munkatársai is jelen lesznek, hogy felhívják a figyelmet az emberkereskedelem jelenségére.
Mi jut eszedbe a kizsákmányolásról? A Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) budapesti irodája plakátversenyt hirdet középiskolás diákoknak a kizsákmányolás témakörében.
Mostantól a közösségi médiában is megtalálsz minket!
A kizsákmányolást elkövető személyek bűnözői csoportok tagjai, akik nagyon jó manipulációs eszközökkel és emellett jól működő kapcsolatrendszerrel rendelkeznek.
Gondoltad volna, hogy A kutatás szerint a megkérdezettek kb. 40%-a teljes nyugalomban jelentkezne olyan álláshirdetésre is, ahol a hirdetésből nem derülne ki a hirdető cég neve