Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a nehagyd.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
+36-80-20-55-20
Hírek, Események

Virágzik az emberkereskedelem Magyarországon

Az ATV készített interjút Lehel Balázzsal, az IOM irodavezetőjével az emberkereskedelem témájában.

Az ATV készített interjút Lehel Balázzsal, az IOM irodavezetőjével az emberkereskedelem témájában. A riportból kiderül, hogy mi az emberkereskedelem, kik eshetnek áldozatul, illetve a NE HAGYD kampány kutatásáról és tevékenységeiről is beszámol. Nézd meg a videót és tudj meg többet az emberkereskedelemről! Ne hagyd, hogy az emberkereskedelem áldozatokat szedjen!

A kampány az IOM „BBA-5.4.4 Tudj róla! Kampány az emberkereskedelem visszaszorítása érdekében” tárgyúfigyelemfelhívó projektje keretében jött létre, amelyet az EU Belső Biztonsági Alap és Magyarország Belügyminisztériuma finanszíroz.

Vissza