Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a nehagyd.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
+36-80-20-55-20
Hírek, Események

Beszámoló a Szigetről

Az IOM Budapest munkatársai jelen voltak a 2018-as Sziget Fesztivál Civil Szigetén, hogy a Ne hagyd! kampányt népszerűsítsék.

A kollégák emberkereskedelemmel kapcsolatos kérdőívekkel, érdekes statisztikákkal, trendekkel, beszégetésekkel várták az odalátogatókat. Nagyon sok külföldi érdeklődőt megdöbbentett, hogy az ő országa is célállomása a magyar áldozatok kizsákmányolásának. A Sziget magyar látogatói pedig rácsodálkoztak a probléma nagyságrendjére és kiemelték, hogy mennyire fontos lenne a témáról többet tudni és hallani a különféle kommunikációs csatornákon. Köszönjük mindenkinek az értékes beszélgetéseket! Ha Te is szeretnél többet megtudni a témáról vagy az IOM és az ORFK kampányáról, akkor látogass el Facebook oldalunkra.

Vissza