Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a nehagyd.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el
+36-80-20-55-20
Hírek, Események

Ne hagyd! kampány Szabolcs megyében

Az IOM munkatársai a Ne hagyd! kampány kapcsán újra megkezdték a vidéki kitelepüléseket, ezúttal Szabolcs-Szatmár-Bereg megye különböző településeit látogatták meg.

A kitelepülés keretében Nyíregyházán levetítették a 'Viktória - A zürichi expressz' című filmet. Továbbá emberkereskedelemmel kapcsolatos előadásokat tartottak Nyírbátorban és Tiszavasváriban. A 'Mi jut eszedbe a kizsákmányolásról?' című plakátversenyre beérkezett pályaművek is kiállításra kerültek. Az eseményen készült fotókért látogasson el a galériába.

Vissza